produse organice ingrijire dinti

Ştim cu toţii cât de importantă este igiena orală adecvată pentru a avea dinţi frumoşi şi sănătoşi, pentru a evita vizitele dese la cabinetul stomatologic.

Pe lângă produsele brand-urilor clasice de îngrijire, au apărut în ultimii ani firme producătoare de periuţe, pastă de dinţi, apă de gură sau diverse geluri pentru igienă orală bazate exclusiv pe plante, pe medicina naturistă.

În secţiunea IGIENĂ ORALĂ din magazinul online specializat în produse organice naturale BIODIVA.RO găsiţi 47 de produse naturale pentru îngrijirea dinţilor şi a gurii.

PERIUŢE DE DINŢI

Periuţa de dinţi este principalul accesoriu la care trebuie să fim foarte atenţi: aceasta trebuie să fie realizată din materiale de o foarte bună calitate, să ni se potrivească ca duritate şi să avem grijă să o schimbăm la intervale regulate.

periuta de dinti organica medium soft brush

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/3740-periuta-de-dinti-organica-medium-soft-biobrush.html

Periuța de dinți organică Medium Soft marca BioBrush reușește să pătrundă în spațiile interdentare, are o duritate redusă spre medie. Are o acțiune de curătare superioară datorată folosirii perilor duri nu justifică traumele suferite de către gingii, sunt de părere experții. De aceea, aceștia recomandă perii cu o duritate medie. Capul periuței este de dimensiune mică spre medie, în felul acesta se optimizează dimensiunea periuței în raport cu eficiența curătării și celor mai mici dinți. Densitatea ridicată a mănunchiurilor favorizează rezultatele de curătare performante. Distanța dintre peri este, de asemenea, importantă, pentru că determină uscarea rapidă a perilor, prevenind formarea bacteriilor.

periuta de dinti din bambus pentru adulti Nordics

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/2873-periua-de-dini-din-bambus-pentru-aduli-nordics.html

Periuța de dinți bio din bambus pentru adulți din gama Nordics are perii moi și albaștrii, special creați pentru a-ți oferii o curățare profesională. Datorită formei, periuța este ușor de folosit. Mânerul este tratat termic, deci este rezistent la apă. Perii sunt realizați dintr-un nailon reciclat, de calitate superioară, care se descompune de 20 de ori mai repede decât orice element din poliester obișnuit. Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.

periuta de dinti organica lemn de fag

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/4883-periua-de-dinti-medium-verde-din-lemn-de-fag-georganics.html

Periuța de dinți Medium verde din lemn de fag Georganics este realizată din lemn de fag de proveniență certificată FSC. Asta înseamnă că pentru fiecare copac tăiat, un altul este plantat, iar tot materialul lemnos rămas nefolosit în urma procesului de producție este utilizat responsabil, pentru încălzirea facilităților de producție. După folosire, periuța este transformabilă în compost. Perii, din nylon fără BPA, au duritatea optimă pentru curățare și îndepărtarea plăcii și tartrului fără a avea o acțiune agresivă asupra gingiilor. Periuțele de dinți Georganics conțin zero plastic cu un mâner biodegradabil realizat din lemn de fag din Elveția, certificat FSC. Perii nu conțin BPA. Ca orice periuță de dinți utilizată corect, aceasta trebuie înlocuită la aproximativ fiecare 3 luni și, după folosire, așeazată în pahar astfel încât perii să se poată usca în intervalul dintre folosiri.

periuta de dinti organica extra soft pentru copii

https://www.biodiva.ro/ingrijire-orala/3237-periua-de-dini-extra-soft-pentru-copii-hydrophil.html

 

Periuța de dinți bio extra soft marca Hydrophil curață perfect și cu multă delicatețe cavitatea bucală și este ideală pentru gingiile sensibile. Periile îndepartează placa bacteriană temeinic și fără niciun compromis. Zâmbetul frumos este păstrat iar grija pentru mediu este garantată. Pentru că periuța de dinti Hydrophil este una sustenabilă, consumul de plastic fiind mult redus prin fabricarea ei din bambus 100% biodegradabil și peri din nylon fără BPA*.

 

PASTĂ DE DINŢI

Nu toate pastele de dinți “naturale” sunt ceea ce susțin că sunt. Multe conțin în continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem să le înghițim. Produsele pentru înrgijirea dinţilor oferite spre vânzare pe site-ul BioDiva.ro sunt de la producători verificaţi (Nordics, Weleda, Georganics, BIO EARTH).

pasta de dinti organica anticarii cu cocos si menta Nordics

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/4499-pasta-de-dinti-anticarii-cu-cocos-si-menta-nordics.html

 

Pasta de dinți anticarii cu cocos și mentă marca Nordics este naturală, cu o textură superbă, cremoasă, și o aromă excelență de cocos și mentă. Formula este potrivită pentru prevenirea apariție cariilor. Aromă de cocos te poftește la un periaj mai lung, iar menta oferă prospețime respirației în mod natural. Fără fluor, fără SLS, fără conservanți, certificată vegan.

pasta de dinti organica pudra din carbune activ Georganics

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/4872-pasta-de-dinti-pudra-din-carbune-activ-charcoal-georganics.html

 

Pasta de dinți pudră în borcănel de sticlă Georganics are un conținut de cărbune activ și poartă o aromă proaspătă de mentă, provenind din uleiul esențial organic al plantei aromatice. Dincolo de gust și parfum, studii relevante au indicat faptul că uleiul de mentă este deosebit de eficient în neutralizarea bacteriilor anaerobe, bacterii care pot determina afecțiuni ale gingiei. Formula să fără peroxid este un substitut ideal pentru pastele de dinți cu efect de albire convenționale. Îndepărtează petele de la suprafața dintelui în mod natural, fără o acțiune dură, abrazivă, asupra smalțului. Cărbunele activ din compoziție are un puternic efect de albire a dinților. Formulă fără fluor și SLS este un substitut ideal pentru pastele de dinți tradiționale. Borcănelul pentru o persoană ajunge până la 4 săptămâni, raportat la un periaj zilnic de 2 ori pe zi.

Pastele de dinți Georganics au fost dezvoltate special pentru a curăța și remineraliza dinții în mod natural. Bogate în minerale-cheie precum calciul, potasiul, magneziul și dioxidul de siliciu natural organic, formulele au fost create folosind cele mai bune ingrediente, cu toate certificate drept organice și de uz alimentar.

Georganics utilizează în manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale și organice pentru toate produsele din gamă. Asta înseamnă că cei de la Georganics ne pot privi senini în ochi atunci când spun că îngrijirea lor orală este una autentic naturală. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, în serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cât mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gândite pornind de la dorința expresă de a nu produce deșeuri în mod gratuit. În felul acesta, menținerea igienei orale este acompaniată de certitudinea că nu supra-solicităm planetă.

pasta dinti organica cu galbenele Weleda

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/976-pasta-de-dinti-cu-galbenele-weleda.html

 

Pasta de dinți cu gălbenele naturală Weleda este special concepută pentru cei care doresc să evite uleiul de mentă – de exemplu, în timpul unui tratament homeopat. Uleiul eteric blând de fenicul, alternativă a gustului clasic de mentă, conferă cavității bucale o senzație de prospețime. Previne cariile în mod natural. Pudra minerală de carbonat de calciu (calcar) curăță dinții delicat și temeinic. Prin întrebuințarea regulată a pastei de dinți cu gălbenele de la Weleda tartrul este îndepărtat complet, preîntâmpinând apariția cariilor. Extractul calmant din gălbenele combate infecțiile și ajută la menținerea sănătății în întreaga regiune bucală.

 

APĂ DE GURĂ

Apa de gură este un produs foarte important pentru igiena orală. Clătirea constantă după periaj reduce depunerile de piatră şi asigură o curăţare în profunzime a spaţiului dintre dinţi.

apa de gura concentrata cu ratanhia Weleda

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/974-apa-de-gura-concentrata-cu-ratanhia-weleda.html

Apa de gură concentrată bio cu ratanhia Weleda este ideală pentru o respirație proaspătă și pentru gingii sănătoase. Apa de gură cu ratanhia stimulează funcțiile naturale ale mucoasei și florei orale datorită uleiurilor eterice și substanțelor minerale conținute, împrospătând în același timp respirația fără a afecta gustul. Extractele plantei peruane ratanhia și ale smirnei tonifică gingiile și mucoasa bucală, ajutând la prevenirea inflamațiilor și a sângerărilor gingivale. Un flacon de 50 ml corespunde cantitătii a mai mult de 6 litri de apă de gură.

apa de gura organica cu menta Nordics

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/4670-apa-de-gura-cu-menta-nordics.html

Apa de gură cu mentă Nordics este ideală de utilizat pentru o prospețime extraordinară. Ambalaj din plastic reciclat. Apa de gură Nordics previne iritatiile din cavitatea bucală, ajută în lupta cu bacteriile și cu respirația urat mirositoare.

apa de gura organica anason stelat concentrata

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/3015-apa-de-gura-cu-anason-stelat-douce-nature.html

Apa de gură naturală cu anason stelat din gama Douce Nature calmează eficient gingiile împotriva dezvoltării bacteriilor, conferind o senzație imediață de prospețime. Are o formulă 100% naturală, ultraconcentrată,  a se dilua înainte de utilizare.

apa de gura organica cu bergamota

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/1687-apa-de-gura-dent32-cu-bergamota-bioearth.html

Apa de gură naturală DENT32 cu bergamotă de la BIOEARTH nu conţine fluor, parabeni sau alcool pentru o igienă orală complet naturală. Împrospătează respiraţia, creşte capacitatea naturală de apărare a cavităţii bucale, împiedică formarea plăcii bacteriene şi a respiraţiei neplăcute. Nu pătează dinţii. Are proprietăţi lenitive, purificatoare, antibacteriene, împiedică formarea plăcii bacteriene şi a respiraţiei neplăcute. Acest produs reduce şi poate preveni răceala.

AŢĂ DENTARĂ

ata dentara cu carbune activ Georganics

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/4881-ata-dentara-cu-carbune-activ-charcoal-georganics.html

Ața dentară cu cărbune activ Charcoal Georganics este vegană, creată dintr-un amestec de fibre de cărbune și un procent foarte mic de polyester. Firul este acoperit cu ceară vegetală candelilla și aromat folosind ulei esențial de mentă creață (spearmint). Cei 30m de ață dentară sunt ambalați într-un mic recipient din sticlă reutilizabil, închis cu capac metalic cu filet. Cei 30m se traduc în aproximativ 100 de utilizări.

ata dentara organica cu menta Georganics

https://www.biodiva.ro/igiena-orala/4882-ata-dentara-cu-menta-spearmint-georganics.html

Ața dentară cu mentă Spearmint Georganics este realizată din 100% fir de mătase provenind din culturi ahimsa. Firul este acoperit, apoi, cu ceară vegetală candelilla și aromat folosind ulei esențial de mentă creață (spearmint). Cei 30 metri de ață dentară sunt ambalați într-un mic recipient din sticlă reutilizabil, închis cu capac metalic cu filet.

ACESTEA SUNT DOAR CÂTEVA DINTRE PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE, ACCESAŢI www.biodiva.ro/726-igiena-orala PENTRU LISTA COMPLETĂ DE PRODUSE ORGANICE PENTRU IGIENA ORALĂ.


Categories: Informatii