Un implant dentar este o radacina dentara artificiala care este fixata in osul maxilarului printr-o mica operatie chirurgicala, avand multiple avantaje. Functia sa principala este de a forma o baza pentru a tine un dinte inlocuit sau o proteza. De cele mai multe ori, radacina artificiala este doar un surub de titan. Cand este ancorata chirurgical in os, se imbina biologic cu osul viu si ajuta la construirea unei fundatii pe care poate fi atasata o coroana.

Un implant dentar este extrem de avantajos, deoarece acesta este singurul mod in care un dinte inlocuit poate fi fixat cu siguranta. Persoanele cu implant dentar nu necesita proteze detasabile deloc, iar implantul dentar ajuta la castigarea increderii in sine datorita stabilitatii pe care o ofera. Pacientul simte automat o imbunatatire a vorbirii, imbunatatirea functiei de mestecat si are o imagine mai buna in ansamblu.

implant dentar suceava, bacauCu un set complet de dinti, imbunatatirea vorbirii are loc imediat. Implanturile dentare arata si se simt la fel ca dintii reali. Acum iti poti arata dintii cu un zambet sanatos si toate acestea te fac sa te simti mai increzator iar astfel iti poti ridica stima de sine. Deoarece functia de mestecat se imbunatateste, digestia se imbunatateste si ea. Implanturile dentare reprezinta o caracteristica permanenta si nu pot fi indepartate sau curatate. Nu este necesara o ingrijire suplimentare si este posibil sa nu poti distinge ulterior intre dinti si implanturi.

Daca dintii necesita construirea unei punti, dintii adiacenti sunt, in mod normal, o forma de sustinere pentru aceasta. Dar daca ai un implant dentar, dintii adicenti sunt scutiti de implicare si rezultatul este o conservare a tesutului dentar valoros.

Fara indoiala, sanatatea orala de ansamblu se va imbunatati cu ajutorul implanturilor dentare. Un dinte lipsa pentru o lunga perioada de timp poate provoca o serie de probleme cum ar fi boala gingiilor, schimbarea dintilor si uneori, chiar tulburari ale maxilarului. Un implant dentar este mai bun decat o proteza, nu numai ca ramane o baza solida pentru o viata, ci si pentru ca nu exista greutati in ceea ce priveste curatarea, ca in cazul protezelor, cand sunt necesare mai multe paste si cleiuri pentru a mentine proteza pe pozitie.

Nivelul de confort al pacientului este de cea mai mare importanta. Daca un pacient poarta proteza, este posibil ca, confortul sa lipseasca. Pe de alta parte, un implant dentar inlocuieste dintii lipsa, dar nu afecteaza dintii inconjuratori iar acestia vor arata la fel ca cei originali.


Daca ai nevoie de un cabinet stomatologic Suceava, poti apela la clinica HEL DENT care pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de servicii stomatologice, printre care si aceste implanturi dentare de care am povestit mai devreme. Clinica se ridica la nivelul asteptarilor tuturor pacientilor, iar daca doresti sa aflii mai multe detalii despre activitatea sa, preturi, servicii si date de contact poti accesa pagina web www.heldent.ro.


Daca ai nevoie de un cabinet stomatologic Bacau, poti apela la clinica Denti Service care pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de servicii stomatologice, printre care si aceste implanturi dentare de care am povestit mai devreme. Clinica se ridica la nivelul asteptarilor tuturor pacientilor, iar daca doresti sa aflii mai multe detalii despre activitatea sa, preturi, servicii si date de contact poti accesa pagina web www.dentiservice.ro.


Categories: Informatii